Produk

Tampilan produk

Ngeunaan URANG

  • About

    Ngeunaan

    Yancheng Huida Glass Instrument Co., Ltd. mangrupikeun produsén anu berpengalaman, utamina ngahasilkeun gelas laboratorium anu berkualitas sareng labwares umum anu sanés. Pita tina séri gelas ngagolak "YCHD" sareng alat ukur volumetrik anu kawéntar di panjuru dunya.

Aplikasi

Kasus Industri

Warta

Balai Berita

  • Datang sareng diajar ngeunaan tilu beuheung labu wi ...

    Datangna sareng terang perkawis tilu bijil beuheung sareng abdi labu Tilu-sungut mangrupikeun alat gelas kimia umum, anu seueur dianggo dina percobaan kimia organik. Kalbu tilu beuheung biasana ...
  • Wilujeng sadayana pembeli anu saé komunikasi detai ...

     Ngabagéakeun sadayana pembeli anu saé ngawartosan detil solusi sareng Ngukur ideu Pipette sareng kami !! Henteu masalah anu mésér anyar atanapi konsumen anu yuswa, Kami yakin kana frasa anu panjang pisan sareng hubungan anu tiasa diandelkeun ...
  • Terang tina klasifikasi labu, utili ...

    Nyaho klasifikasi labu, kagunaan, cara ngagunakeun sareng hal-hal anu kedah diperhatoskeun Salah. klasifikasi kolbu Bias biasa dianggona ngagaduhan labu handapeun buleud, labu handap rata sareng distilasi fl ...
  • Kaunggulan tina corong pamisah

    Kaunggulan corong pamisah Kauntungan: Kajadian sareng pangeureunan réaksina tiasa dikontrol. Corong pamisah mangrupikeun salah sahiji kapal ékspérim kaca, khususna aya hubunganana sareng separati ...
  • Analisis pangaruh COVID-19 dina ...

    Borosil Glass Works Ltd., Corning Inc. sareng DWK Life Science GmbH bakal janten pamaén utama dina produk gelas laboratorium sareng plastik tina 2021 dugi ka 2025 Gelas laboratorium sareng plasticw ...